Un gând

Copilăria reprezintă un aspect aparte în viaţa fiecărui om, este un sentiment care greu poate fi descris în cuvinte, simţim doar emoţia care ne cuprinde când ne amintim de ea. Este o lume de basm, cu Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene, o lume în care imposibilul devine posibil, imaginarul devine real iar trecutul devine din nou palpabil.

Pe lângă filele de poveste pe care zilnic le trăim aici, în grădiniţele de pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, avem în vedere un aspect foarte important, educaţia şi formarea copiilor, obiective realizate cu ajutorul unui colectiv tânăr alcătuit din 25 educatoare, cadre didactice calificate, în mare majoritate cu studii superioare, o profesoară consilier, compartimentul didactic auxiliar, respectiv contabilitate şi administraţie, precum şi compartimentul nedidactic.

Trăsătura definitorie a întregului colectiv este dragostea pentru copii, dorinţa de a ne regăsi în ochii lor, de a le împărtăşi din înţelepciunea specifică adultului, iar cei mici oferind paleta coloristică a vârstei lor.